Over VDL Industrial Modules


Bij VDL Industrial Modules ontwikkelen, produceren en assembleren we constructief plaatwerk en mechatronische modules en machines voor OEM’s in semicon, food & packaging, healthcare en energietransitie. 

Mechatronische assemblage en constructief plaatwerk


Onze specialisaties zijn mechatronische assemblage en constructief plaatwerk. Ter ondersteuning van deze disciplines hebben we ook verspaning in-house. Hiermee hebben we de volledige supply chain van maakdelen in eigen hand. Dit maakt ons onafhankelijk van toeleveranciers, waardoor we direct kunnen inspelen op de veranderende vraag van onze klanten. 

Van engineering tot seriematige bouw


Strenge eisen en wetgeving in de markt vragen om specialistische kennis en ervaring tijdens het ontwikkelproces. Ons team van ervaren engineers denkt daarom graag met u mee. Of het nu gaat om de volledige ontwikkeling van een nieuw product, of het productie-gereed maken van een bestaand product voor seriematige bouw. We zoeken continu naar nieuwe methoden, materialen, bewerkingen en technieken om nóg sneller, betrouwbaarder en goedkoper te produceren. 

Onze excellente supply chain zorgt voor een soepele realisatie. Doordat VDL Industrial Modules onderdeel is van VDL Groep, kunnen we efficiënt inkopen. Daarnaast passen we onze productie moeiteloos aan wanneer de seriegrootte verandert. Ook dankzij onze samenwerkingen met diverse partners binnen en buiten VDL, reageren we razendsnel op marktontwikkelingen en groeien we mee met de behoeftes en plannen van uw bedrijf. 

Ons motto is dat wij u zien als partner en wij helpen onze partners graag groeien. De kracht zit bij ons in de samenwerking.

Neem contact met ons op