Module & Machinebouw

VDL Industrial Modules is specialist in modulebouw en mechatronische machinebouw. Of u als start-up of vanuit een grote multinational bij ons aanklopt, onze aanpak stemmen we af op uw behoeften. Zo groeien we vanuit een gezamenlijk ontworpen prototype met u mee. Of we nemen de lopende productie volledig over, terwijl we de processen optimaliseren. Zo kunt u zich focussen op het ontwikkelen en innoveren van de techniek en het vermarkten van het product. 

Neem contact met ons op

Van engineering tot seriematige bouw

Strenge eisen en wetgeving in de markt vragen om specialistische kennis en ervaring tijdens het ontwikkelproces. Ons team van ervaren engineers denkt daarom graag met u mee. Of het nu gaat om de volledige ontwikkeling van een nieuw product, of het productie-gereed maken van een bestaand product voor seriematige bouw. We zoeken continu naar nieuwe methoden, materialen, bewerkingen en technieken om nóg sneller, betrouwbaarder en goedkoper te produceren. 

Onze excellente supply chain zorgt voor een soepele realisatie. Doordat VDL Industrial Modules onderdeel is van VDL Groep, kunnen we efficiënt inkopen. Daarnaast passen we onze productie moeiteloos aan wanneer de seriegrootte verandert. Ook dankzij onze samenwerkingen met diverse partners binnen en buiten VDL, reageren we razendsnel op marktontwikkelingen en groeien we mee met de behoeftes en plannen van uw bedrijf. 

Ons motto is dat wij u zien als partner en wij helpen onze partners graag groeien. De kracht zit bij ons in de samenwerking.

Meer over protobouw  Meer over seriebouw

Medewerkers
+
Vloeroppervlak
m2
Technische ervaring
+ jaar