Over VDL Industrial Modules BV

VDL Industrial Modules is uw partner voor het ontwikkelen, produceren en assembleren van hoogwaardige mechatronische modules en machines in de markten Hightech, Mobility, Energy, Infratech en Foodtech.

Onze specialisaties zijn engineering, mechatronische assemblage en in-house productie. We hebben de volledige supply chain van maakdelen in eigen hand. Dit maakt ons onafhankelijk van toeleveranciers, waardoor we direct kunnen inspelen op de veranderende vraag van onze partners. 

Focus op zowel het ontwikkelen en innoveren van de techniek als het vermarkten van het product is essentieel. Alleen zo kunt u vooruitstrevend blijven in uw eigen markt. Om dit mogelijk te maken, zijn wij er als partner om u alle zorgen rondom ontwikkeling, productie en logistiek uit handen te nemen.

Bekijk markten

 

Van engineering tot seriematige bouw

Strenge eisen en wetgeving in de markt vragen om specialistische kennis en ervaring tijdens het ontwikkelproces. Ons team van ervaren engineers denkt daarom graag met u mee. Of het nu gaat om de volledige ontwikkeling van een nieuw product, of het productie-gereed maken van een bestaand product voor seriematige bouw. We zoeken continu naar nieuwe methoden, materialen, bewerkingen en technieken om nóg sneller, betrouwbaarder en goedkoper te produceren. 

Onze excellente supply chain zorgt voor een soepele realisatie. Doordat VDL Industrial Modules onderdeel is van VDL Groep, kunnen we efficiënt inkopen. Daarnaast passen we onze productie moeiteloos aan wanneer de seriegrootte verandert. Ook dankzij onze samenwerkingen met diverse partners binnen en buiten VDL, reageren we razendsnel op marktontwikkelingen en groeien we mee met de behoeftes en plannen van uw bedrijf. 

Ons motto is dat wij u zien als partner en wij helpen onze partners graag groeien.

Wij staan voor kracht door samenwerking!

Neem contact met ons op

Medewerkers
+
Vloeroppervlak
m2
Technische ervaring
+ jaar