Engineering

Engineering is de eerste en belangrijkste stap in de machinebouw. In deze fase vertalen we namelijk uw idee naar een maakbaar en kostenefficiënt product. Door in het design rekening te houden met de schaalbaarheid van het productieproces kunnen we de seriematige productie snel opstarten of opschalen.

Engineering voor machinebouw

Slimmigheden en vernuftige ideeën zijn kenmerkend voor ons Engineering team, dat betrouwbare, mechatronische modules en machines van hoge kwaliteit ontwikkelt tegen zo laag mogelijke productiekosten. 

Uw vraag is ons vertrekpunt. Ons Engineering team van ervaren, pragmatische en resultaatgerichte professionals, luistert goed naar uw wensen en eisen voor de machinebouw. Specificaties, schetsen en CAD-tekeningen bestuderen we tot in detail. Zodra de tekeningen na een korte doorlooptijd zijn vrijgegeven, starten we met de bouw van de mechatronische module of machine.

Lees meer over Module & Machinebouw

Engineering voor plaatwerk

In een co-engineering traject verbeteren we samen het productieproces van je halffabricaat. Daarvoor houden we alle tekeningen, materialen, bewerkingen en (assemblage)stappen nog eens kritisch tegen het licht. Regelmatig zien we dat zelfs de kleinste aanpassingen voor grote besparingen kunnen zorgen. Zo realiseren we bijvoorbeeld met een kleiner aantal bewerkingen een beter resultaat. Tijdswinst. Minder materiaalverbruik. Of betere kwaliteit. Tel uit je winst.

Samenwerken met onze engineers?

 

Neem contact met ons op