Seriebouw 

Met seriebouw kunnen we de mechatronische module of machine snel en (kosten)efficiënt in grotere hoeveelheden bouwen. Dat kunnen 1.000 stuks zijn, maar ook 100 of ‘slechts’ 10. Door seriematig te produceren ontvangt u altijd producten van dezelfde hoge kwaliteit. 

Van protobouw tot seriebouw

Een goede voorbereiding kan flink wat tijd en geld besparen. Door ons huiswerk al vooraf goed te doen kunnen we namelijk efficiënt produceren. Daarom komen we voordat we de seriebouw van de module of machine opstarten, met protobouw eerst tot een productiegereed product. Hierbij testen en optimaliseren we elke bouwsteen van het prototype op maakbaarheid en schaalbaarheid.

Lees meer over protobouw 

De ingrediënten voor succesvolle seriematige bouw

Voor succesvolle seriebouw zijn twee elementen essentieel: materialen en mensen. Bij VDL Industrial Modules zijn beide van het allerhoogste niveau.

Met een sterk netwerk van partners binnen en buiten VDL Groep kopen we kwaliteitsmaterialen tegen een voordelige prijs in. Bovendien bent u daarmee zeker van een snelle en betrouwbare levering. Door de materialen in eigen huis te bewerken bieden we u nóg meer snelheid en zekerheid.

Onze medewerkers zijn specialisten in seriebouw. Ze zien kansen, leren van verbetermogelijkheden en passen successen van andere projecten toe op uw project. Bovendien hebben we ons bedrijf geoptimaliseerd om de machine- of modulebouw snel bij te sturen wanneer dat nodig is. Denk aan het opschalen van de productie, een aanpassing in het ontwerp of een onverhoopt foutje dat we tegenkomen tijdens één van onze vele kwaliteitscontroles.  

Meer weten over seriebouw van uw mechatronische module of machine?

 

Neem contact met ons op