Modulebouw voor de hightech industrie

Bij VDL Industrial Modules ontwikkelen en bouwen we complexe mechatronische modules zoals elektronische schakelkasten voor OEM’s in hightech. Ook op het gebied van plaatwerk zijn we een bekende strategische leverancier. Zo zijn we al jaren preferred supplier voor een aantal grote namen in de industrie. Voor de belangrijkste speler leveren we als tier-1 supplier exclusief alle ‘outer covering’.

Hoge eisen aan kwaliteit

Als toeleverancier van OEM’s in de hightech industrie weten we dat kwaliteit en leverbetrouwbaarheid essentieel zijn. Met onze jarenlange ervaring en de juiste certificeringen hebben we alle specialistische kennis in huis. Daarmee ontwikkelen we niet alleen een kwalitatief sterk product, maar optimaliseren we ook dag in dag uit onze processen en methoden voor het allerbeste resultaat. Dankzij digitale werkinstructies minimaliseren we de kans op assemblagefouten, want foutloos bouwen is ons ultieme doel. Door elk onderdeel binnen het proces uitgebreid en herhaaldelijk te registreren én controleren, voldoen we aan de hoogste kwaliteitstandaarden.

Geoptimaliseerde supply chain

Ook onze supply chain is ingericht om te voldoen aan de strengste eisen. Van inkoop tot gereed product: wij beschikken over de juiste mensen en materialen op het juiste moment. Dankzij onze eigen afdeling verspaning en samenwerking met een aantal exclusief geselecteerde partners die net als wij de hightech eigen zijn, hebben we maximale grip op de planning. Door regelmatig audits uit te voeren weten we zeker dat u producten van de hoogste kwaliteit en volgens afspraak ontvangt.

Meer over Supply Chain

 

Van engineering tot assemblage

Door onze engineers bij een New Product Introduction al in een vroeg stadium te betrekken, profiteert u maximaal van onze specialistische kennis over de maakbaarheid van de modules en de schaalbaarheid van het productieproces. Dat zorgt voor een kostenefficiënt en ‘First Time Right’ product. We kunnen hierbij eerst een prototype bouwen, voordat we overgaan tot serieproductie. De bouw van een bestaand product uitbesteden? Ook daar weten we raad mee. Met onze build-to-print aanpak bouwen we een mechatronische module volgens de exacte specificaties soepel en snel. 

Meer over Engineering

 

Cleanroom assemblage

Voor de meest zuivere productieomgeving assembleren we  producten in onze cleanroom met ISO-klasse 4. Door de onderdelen of modules in onze cleanroom te reinigen, assembleren en verpakken kunnen we het productieproces optimaal beheren. We testen ze bovendien uitvoerig voordat we ze verzenden, eventueel rechtstreeks naar de eindklant. 

Meer over Cleanroom Assemblage

 

Kracht door samenwerking

Als onderdeel van VDL Groep hebben we toegang tot een nóg grotere bron van kennis, competenties en connecties wereldwijd. Hierdoor zijn we altijd dichtbij en kunnen we ‘local-for-local’ werken. Door onze krachten te bundelen kunnen we vrijwel elke aanvraag met succes waarmaken. Bovendien profiteert u hiermee ook van inkoopvoordeel en dus een lagere kostprijs van het product.

Specialist nodig voor modulebouw in de hightech industrie?

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Medewerkers
+
Vloeroppervlak
m2
Technische ervaring
+ jaar