Modulebouw voor Mobility

Het economisch functioneren van de samenleving is sterk afhankelijk van mobiliteit. De groeiende vraag naar mobiliteit brengt echter uitdagingen met zich mee op het gebied van bereikbaarheid, gezondheid en duurzaamheid. Om bij te dragen aan een schonere en duurzamere wereld zet VDL Industrial Modules zich in om mobiliteitsoplossingen te ontwikkelen, elektrificatie te bevorderen en emissies te reduceren.

Samengevat is ons doel altijd om slimme, duurzame mobiliteitsoplossingen te bieden in alles wat we doen. Op deze manier dragen we bij aan een betere en schonere wereld voor toekomstige generaties.

Meer over Module & Machinebouw

Een autonome sorteeroplossing ontworpen door Prime Vision om een flexibel en toekomstbestendig sorteercentrum te creëren.

Flexibel en toekomstbestendig sorteren

De meeste sorteercentra zijn statisch en missen de flexibiliteit om zich gemakkelijk aan te passen aan veranderende omstandigheden. Robotic Sorting geeft u de mogelijkheid om elk sorteercentrum te veranderen in een slim en flexibel sorteercentrum. In plaats van vaste goten maken toekomstige sorteercentra gebruik van intelligente robots die autonoom sorteerbeslissingen nemen voor pakketten. Het enige dat nodig is, is een vlakke ondergrond en binnen een paar dagen zijn je robots klaar om te gaan!

 

Neem contact met ons op

Medewerkers
+
Vloeroppervlak
m2
Technische ervaring
+ jaar