Mechatronica machinebouw

Specialist in mechatronica machinebouw nodig? Bij VDL Industrial Modules stemmen we onze aanpak af op uw product en benodigde volume. Of het nou gaat om enkele stuks voor het opstarten van uw productie, of het inrichten van een volledige productielijn: we hebben alles in huis om de mechatronische constructie te ontwerpen en assembleren. 

Mechatronica machinebouw voor OEM’s in hightech, mobility, energy, infratech en foodtech

Wij bouwen mechatronische modules en machines voor OEM’s die actief zijn in hightech, mobility, energy, infratech en foodtech. Deze markten hebben te maken met razendsnelle ontwikkelingen, strenge eisen en continu veranderende wetgeving. Met onze jarenlange ervaring en de juiste certificeringen hebben wij alle specialistische kennis in huis. Met mechatronica machinebouw door VDL Industrial Modules bent u dan ook zeker van de kwaliteit, veiligheid en hygiëne waar de machines aan moeten voldoen.

Build-to-print mechatronica machinebouw

Met onze build-to-print aanpak bouwen we de mechatronische module of machine volgens de exacte specificaties. Het productieproces verloopt hiermee soepel en snel. Bovendien houden we rekening met onze capaciteit om een toename in volume op te vangen. Zo zijn we flexibel om door te groeien naar een complete assemblagelijn voor het product.

We investeren pas in tools en apparatuur wanneer dit kostentechnisch interessant is. Onze monteurs streven elke dag naar verbeteringen en blijven zoeken naar manieren om nóg efficiënter te assembleren. 

Allround mechatronica machinebouw 

Naast build-to-print kunt u ook voor allround mechatronica machinebouw bij VDL Industrial Modules terecht. Dit is een perfecte match wanneer uw systemen opgebouwd zijn uit verschillende modules of componenten en hiervoor flexibiliteit in de assemblage nodig is. Besteedt u ook de ontwikkeling van uw module of machine aan ons uit? Dan profiteert u van extra snelheid. Wat we namelijk ontwikkeld hebben, bouwen we direct. 

Kwaliteit staat voorop bij onze mechatronica machinebouw 

Wij gaan voor zero defects. Om dit doel te behalen, zijn al onze procedures binnen het productieproces ingericht op het realiseren van de hoogste kwaliteitsborging. Zo controleren we ingekochte onderdelen al direct bij ontvangst. Ook meten en registreren we hoeveel machines en modules aan het einde van het productieproces voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen (first pass yield). 

Al tijdens de productie registreren we ‘fouten’. Door hier direct van te leren voorkomen we fouten in de toekomst en halen nóg meer machines de eindstreep. Na de productie doen we een strenge eindcontrole. Ook kunnen we een Factory Acceptance Test (FAT) uitvoeren, waarmee we evalueren of de apparatuur gebouwd is volgens overeengekomen specificaties. Ook testen we uitvoerig of alle functionaliteiten van de machine goed werken. Eventuele afwijkingen passen we nog voor verzending voor u aan.  

Meer weten over machinebouw bij VDL Industrial Modules? 

Ontdek hoe we met onze optimaal ingerichte supply chain en continue streven naar verbeteringen zorgen voor kwalitatieve, kostenefficiënte mechatronica machinebouw.

Neem contact met ons op