Cleanroom assemblage

Als OEM’er in hightech, mobility, energy, infratech en foodtech heb je te maken met strenge eisen. Zo moet ook de productieomgeving zuiver zijn. Dat betekent: zoveel mogelijk vrij van micro-organismen en fijne (stof)deeltjes. Met cleanroom assemblage voldoet VDL Industrial Modules aan de meest strenge normen voor machinebouw voor de high-tech industrie. Na de assemblage worden de onderdelen, systemen en modules natuurlijk ook cleanroom verpakt.

Optimaal beheer van het productieproces

Medewerkers, materialen, apparatuur, ruimten en stoffen in de lucht kunnen voor contaminatie van je producten zorgen. Met cleanroom assemblage beperken we dit tot een minimum binnen de gestelde grenswaarden. Door de onderdelen of modules in een zuivere omgeving te reinigen, assembleren en verpakken kunnen we het productieproces optimaal beheren. Zo verzekeren we de vereiste kwaliteit, veiligheid en hygiëne. 

Hoge standaarden voor cleanroom assemblage

Met ISO-klasse 4 is onze cleanroom voor assemblage (400 m2) extreem zuiver. Hiermee voldoen we niet alleen aan wettelijke voorschriften vanuit de industrie, maar werken we ook volgens de strenge normen van grote namen in o.a. de semiconductorindustrie. Onze ervaren cleanroom assemblage medewerkers streven bij de reiniging of productie van uw (precisie)onderdelen altijd naar de hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit. 

Meer dan cleanroom assemblage

Bent u naast cleanroom assemblage ook op zoek naar een specialist in engineering voor mechatronische machinebouw? Door de jaren heen hebben we een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd. Onze ontwerpen zijn daardoor vrijwel altijd ‘First Time Right’. Of het nou gaat om het ontwikkelen van nieuwe producten of het optimaliseren van bestaande processen en producten. We helpen u graag bij de ontwikkeling van een maakbaar en kostenefficiënt product.

Lees meer over engineering

 

Benieuwd wat VDL Industrial Modules voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op