Assemblage van machines

Bij VDL Industrial Modules zijn we gespecialiseerd in de assemblage van mechatronische modules en machines. Dit doen we voor OEM’s die actief zijn in hightech, mobility, energy, infratech en foodtech. In deze markten heb je te maken met razendsnelle ontwikkelingen, strenge eisen en continu veranderende wetgeving. Met onze jarenlange ervaring en de juiste certificeringen hebben wij alle specialistische kennis in huis. Daarmee creëren we zekerheid van de kwaliteit, veiligheid en hygiëne waar uw machines aan moeten voldoen.

Assemblage van uw machines op basis van build-to-print

Met onze build-to-print aanpak verzorgen we de assemblage van de mechatronische modules of machines volgens de exacte specificaties. Het productieproces verloopt hiermee soepel en snel. Bovendien houden we rekening met onze capaciteit om een toename in volume op te vangen. Zo zijn we flexibel om door te groeien naar een complete assemblagelijn voor uw product.

We investeren pas in tools en apparatuur wanneer dit voor u kostentechnisch interessant is. Onze monteurs streven elke dag naar verbeteringen en blijven zoeken naar manieren om de machines nóg efficiënter te assembleren.

Meer over Module & Machinebouw

Assemblage van machines en modules in drie ruimtes

Assemblage van de machines of modules verzorgen we in een van onze drie assemblageruimtes. Behalve onze hal voor reguliere mechatronische assemblage hebben we ook een schone ruimte voor producten met hoge eisen op het gebied van stof. Met cleanroom assemblage voldoen we aan de meest strenge eisen voor machinebouw voor de high-tech industrie.

Meer over Cleanroom Assemblage

 

Allround mechatronische assemblage

Naast build-to-print kunt u ook voor allround mechatronische assemblage bij VDL Industrial Modules terecht. Dit is een perfecte match wanneer de systemen opgebouwd zijn uit verschillende modules of componenten en hiervoor flexibiliteit in de assemblage nodig is. Besteedt u behalve de assemblage ook de ontwikkeling van de modules of machines aan ons uit? Dan profiteert u van extra snelheid. Wat we namelijk ontwikkeld hebben, bouwen we direct.

Meer over Engineering

 

Benieuwd wat VDL Industrial Modules voor u kan betekenen?

 

Neem contact met ons op