DE MARKTEN VAN

VDL INDUSTRIAL MODULES

Onze activiteiten zijn samen te vatten in de volgende markten: Hightech, Mobility, Energy, Infratech en Foodtech. Elk van deze ‘markten’ heeft zijn eigen kenmerken en uitdagingen, waarbij VDL Industrial Modules een unieke rol speelt als het aankomt op de ontwikkeling én productie van mechatronische modules & machines.

 HIGHTECH

Bij VDL Industrial Modules ontwikkelen en bouwen we complexe mechatronische modules voor OEM’s in hightech. Ook op het gebied van plaatwerk zijn we een bekende strategische leverancier. Zo zijn we al jaren preferred supplier voor een aantal grote namen in de industrie. Voor de belangrijkste speler leveren we als tier-1 supplier exclusief alle ‘outer covering’.

Bekijk de markt

 MOBILITY

Wij zijn een prominente speler in het veranderende landschap van duurzame transportmogelijkheden.  We richten ons ook op het aanpakken van slimme mobiliteitsvraagstukken zoals ontwerp, elektrificatie, connectiviteit, autonoom rijden en mobiliteit als een service.

Bekijk de markt

Energy.pngENERGY

In de snel veranderende energiesector ligt de focus op nieuwe manieren om energie te kunnen opwekken, opslaan en verbruiken. Manieren die houdbaar zijn op de lange termijn. Daarvoor zijn innovatieve technieken en slimme apparaten nodig. En dus slimme ontwerpen en productie. Daar weten we bij VDL Industrial Modules alles van.

Bekijk de markt

Infratech.pngINFRATECH

Bij VDL Industrial Modules zetten we ons in voor een leefbaardere, duurzamere en verbonden samenleving. Om dit te bereiken moeten we streven naar emissievrij rijden, geluidsreductie en lokaal en duurzaam geteeld voedsel. 

Bekijk de markt

 Foodtech.pngFOODTECH

Machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie vraagt om de juiste kennis en ervaring. Een accuraat ontwikkel- of productieproces is van groot belang voor de voedselveiligheid van producten.

Bekijk de markt

Medewerkers
+
Vloeroppervlak
m2
Technische ervaring
+ jaar