Supply Chain bij VDL Industrial Modules

Als uw contract manufacturing partner zijn Quality, Logistics, Technology en Costs (QLTC) altijd onze nummer één prioriteit. Dat zie je terug in ons bedrijf, onze werkwijze en ons team. Zo verzorgen we de volledige ontwikkeling, productie en assemblage in eigen huis. Met onze eigen afdeling verspaning is onze supply chain optimaal ingericht. Hierdoor zijn we onafhankelijk van toeleveranciers, dus ontvangt u de levering altijd snel, zoals afgesproken. 

Met drie verschillende assemblageruimtes voldoet de apparatuur altijd aan de vereiste kwaliteit. Behalve onze hal voor reguliere mechatronische assemblage hebben we ook een schone ruimte voor modulebouw en machinebouw met hoge eisen op het gebied van stof. Met cleanroom assemblage voldoen we aan de meest strenge eisen voor machinebouw voor de hightech industrie

Kostenefficiënte modulebouw en machinebouw

Dankzij efficiënte inkoop (zo profiteren we o.a. van volume inkoop binnen VDL Groep) en onze continue zoektocht naar nieuwe methoden, materialen, bewerkingen en technieken voor module- of machinebouw, beperken we de productiekosten tot een minimum. Ons ervaren team van Engineering, Supply chain en Productie staat dan ook bij iedere ontwikkelstap nauw met u in contact. Zo sluiten het product- en productieproces naadloos op elkaar aan en blijft de machinebouw kostenefficiënt.  

Door procedures voor de modulebouw of machinebouw te standaardiseren en optimaliseren, kunnen we de kosten verder omlaag brengen. We gaan graag met u in gesprek over een Cost Price Reduction traject, waarbij we het product en productieproces analyseren om besparingsmogelijkheden te identificeren. De kwaliteit van de machine blijft het centrale uitgangspunt. 

Samenwerkingen met vaste partners binnen en buiten VDL Groep maken ons flexibel om mee te bewegen met veranderingen in seriegroottes en ontwikkelingen in de markt of bedrijf. 

Op zoek naar een partner voor modulebouw of machinebouw?

 

Neem contact met ons op