Welkom bij VDL Industrial Modules

Bij VDL Industrial Modules ontwikkelen, produceren en assembleren we mechatronische modules & machines en constructief plaatwerk voor OEM’s in semicon, food & packaging, healthcare en energietransitie. 

Onze specialisaties zijn engineering, mechatronische assemblage en constructief plaatwerk. Ter ondersteuning van deze disciplines hebben we ook verspaning in-house. Hiermee hebben we de volledige supply chain van maakdelen in eigen hand. Dit maakt ons onafhankelijk van toeleveranciers, waardoor we direct kunnen inspelen op de veranderende vraag van onze klanten. 

Focus op zowel het ontwikkelen en innoveren van de techniek als het vermarkten van het product is essentieel. Alleen zo kunt u vooruitstrevend blijven in uw eigen markt. Om dit mogelijk te maken, zijn wij er als partner om u alle zorgen rondom ontwikkeling en productie uit handen te nemen.

Specialist in 4 markten

Strenge eisen, veranderende wetgeving en razendsnelle ontwikkelingen in de markt vragen om specialistische kennis. Met jaren aan ervaring en de juiste certificeringen op zak weet u zeker dat uw constructief plaatwerk, modules en machines bij ons voldoen aan de vereiste kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

 

Over VDL Industrial Modules

Waar we 100 jaar geleden startten als elektrotechnisch installatiebedrijf, zijn we uitgegroeid tot internationaal toeleverend producent van complex plaatmateriaal en mechatronische modules en machines. Ons team bestaat inmiddels uit 240 medewerkers in o.a. engineering, productie, assemblage en kwaliteit. U vindt ons in Helmond, vlakbij ons moederbedrijf VDL Groep.

Over ons