Focus op zowel het ontwikkelen en innoveren van je techniek als het vermarkten van je product is essentieel. Alleen zo kun je vooruitstrevend blijven in je markt. Om dit mogelijk te maken, zijn wij er als partner om jou alle zorgen rondom de productie uit handen te nemen. De ontwikkeling van je product- en productieproces stemmen we in iedere fase op elkaar af. Zo creëren we samen een solide en efficiënt plan voor het snel opstarten of opschalen van de seriematige productie. De volledige productie en assemblage verzorgen we in onze eigen maakfabriek.

Ontwikkeling, productie & assemblage

Dat je jouw module, machine of apparaat bij ons kunt laten ontwikkelen, produceren én assembleren, heeft belangrijke voordelen. Wat we samen bedenken, voeren we namelijk ook zelf uit. Verandert er iets in je wensen? We regelen het direct. Omdat we intern verspanen, zijn we onafhankelijk van derde partijen. Bovendien kopen we als onderdeel van VDL Groep slim en efficiënt in. Hierdoor kunnen we keer op keer snel, kostenefficiënt en volgens afspraak aan je leveren.

Mechatronische assemblage


De ontwikkeling en productie van je mechatronische modules, systemen of machines verzorgen we van prototype tot seriebouw volledig binnen onze muren én jouw taakstellend budget. De produceerbaarheid van je product en het minimaliseren van bijbehorende productiekosten staan hierbij voorop. Ons team van Engineering, Supply chain en Productie werkt dan ook nauw met je samen gedurende iedere ontwikkelstap van het productieproces.

Over module- en machinebouw

Constructief plaatwerk


Onze kracht ligt in het verwerken van RVS plaatmateriaal tot 5 mm. Met bewerkingen als lasersnijden, laserlassen, ponsen, kanten, zetten, verspanen en oppervlaktebehandelingen, produceren we elk onderdeel voor je plaatwerkconstructie volledig op maat in eigen huis. (Na)behandelingen zoals poedercoaten doen we samen met onze vaste leveranciers. Ook daar heb je dus geen omkijken naar!

Over plaatwerk

Over VDL Industrial Modules

Waar we 100 jaar geleden startten als elektrotechnisch installatiebedrijf, zijn we uitgegroeid tot internationaal toeleverend producent van complex plaatmateriaal en mechatronische modules en machines. Ons team bestaat inmiddels uit 240 medewerkers in o.a. engineering, productie, assemblage en kwaliteit. Je vindt ons in Helmond, vlakbij ons moederbedrijf VDL Groep.

Over ons

Specialist in 4 markten

Strenge eisen, veranderende wetgeving en razendsnelle ontwikkelingen in de markt vragen om specialistische kennis. Met jaren aan ervaring en de juiste certificeringen op zak weet je zeker dat je constructief plaatwerk, modules en machines bij ons voldoen aan de vereiste kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

 

area
28000 M2
Productie oppervlakte
icon-person
225
Medewerkers
icon-experience
98 jaar
Ervaring