Mechatronica machinebouw

Specialist in mechatronica machinebouw nodig? Bij VDL Industrial Modules stemmen we onze aanpak af op jouw product en benodigde volume. Of het nou gaat om enkele stuks voor het opstarten van je productie, of het inrichten van een volledige productielijn: we hebben alles in huis om jouw mechatronische constructie te ontwerpen en assembleren. 

Mechatronica machinebouw voor OEM’s in semicon, food & packaging, healthcare en energietransitie

Wij bouwen mechatronische modules en machines voor OEM’s die actief zijn in semicon, de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie, healthcare en energietransitie. Deze markten hebben te maken met razendsnelle ontwikkelingen, strenge eisen en continu veranderende wetgeving. Met onze jarenlange ervaring en de juiste certificeringen hebben wij alle specialistische kennis in huis. Met mechatronica machinebouw door VDL Industrial Modules ben je dan ook zeker van de kwaliteit, veiligheid en hygiëne waar jouw machines aan moeten voldoen.

Build-to-print mechatronica machinebouw

Met onze build-to-print aanpak bouwen we je mechatronische module of machine volgens jouw exacte specificaties. Het productieproces verloopt hiermee soepel en snel. Bovendien houden we rekening met onze capaciteit om een toename in volume op te vangen. Zo zijn we flexibel om door te groeien naar een complete assemblagelijn voor jouw product.

We investeren pas in tools en apparatuur wanneer dit kostentechnisch interessant is voor jou. Onze monteurs streven elke dag naar verbeteringen en blijven zoeken naar manieren om nóg efficiënter te assembleren. 

Allround mechatronica machinebouw 

Naast build-to-print kun je ook voor allround mechatronica machinebouw bij VDL Industrial Modules terecht. Dit is een perfecte match wanneer je systemen opgebouwd zijn uit verschillende modules of componenten en hiervoor flexibiliteit in de assemblage nodig is. Besteed je ook de ontwikkeling van je module of machine aan ons uit? Dan profiteer je van extra snelheid. Wat we namelijk ontwikkeld hebben, bouwen we direct. 

Kwaliteit staat voorop bij onze mechatronica machinebouw 

Wij gaan voor zero defects. Om dit doel te behalen, zijn al onze procedures binnen het productieproces ingericht op het realiseren van de hoogste kwaliteitsborging. Zo controleren we ingekochte onderdelen al direct bij ontvangst. Ook meten en registreren we hoeveel machines en modules aan het einde van het productieproces voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen (first pass yield). 

Al tijdens de productie registreren we ‘fouten’. Door hier direct van te leren voorkomen we fouten in de toekomst en halen nóg meer machines de eindstreep. Na de productie doen we een strenge eindcontrole. Ook kunnen we een Factory Acceptance Test (FAT) uitvoeren, waarmee we evalueren of de apparatuur gebouwd is volgens overeengekomen specificaties. Ook testen we uitvoerig of alle functionaliteiten van je machine goed werken. Eventuele afwijkingen passen we nog voor verzending voor je aan.  

Meer weten over machinebouw bij VDL Industrial Modules? 

Ontdek hoe we met onze optimaal ingerichte supply chain en continue streven naar verbeteringen zorgen voor kwalitatieve, kostenefficiënte mechatronica machinebouw.

Meer over onze aanpak