Assemblage van machines

Bij VDL Industrial Modules zijn we gespecialiseerd in de assemblage van mechatronische machines. Dit doen we voor OEM’s die actief zijn in semicon, de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie, healthcare en energietransitie. In deze markten heb je te maken met razendsnelle ontwikkelingen, strenge eisen en continu veranderende wetgeving. Met onze jarenlange ervaring en de juiste certificeringen hebben wij alle specialistische kennis in huis. Daarmee ben je zeker van de kwaliteit, veiligheid en hygiëne waar jouw machines aan moeten voldoen.

Assemblage van machines en modules in drie ruimtes

Assemblage van je machines of modules verzorgen we in een van onze drie assemblageruimtes. Behalve onze hal voor reguliere mechatronische assemblage hebben we ook een schone ruimte voor producten met hoge eisen op het gebied van stof. Met cleanroom assemblage voldoen we aan de meest strenge eisen voor machinebouw voor de high-tech industrie.

Meer over cleanroom assemblage

Assemblage van je machines op basis van build-to-print

Met onze build-to-print aanpak verzorgen we de assemblage van je mechatronische modules of machines volgens jouw exacte specificaties. Het productieproces verloopt hiermee soepel en snel. Bovendien houden we rekening met onze capaciteit om een toename in volume op te vangen. Zo zijn we flexibel om door te groeien naar een complete assemblagelijn voor jouw product.

We investeren pas in tools en apparatuur wanneer dit kostentechnisch interessant is voor jou. Onze monteurs streven elke dag naar verbeteringen en blijven zoeken naar manieren om je machines nóg efficiënter te assembleren.

Meer over machinebouw 

Allround mechatronische assemblage

Naast build-to-print kun je ook voor allround mechatronische assemblage bij VDL Industrial Modules terecht. Dit is een perfecte match wanneer je systemen opgebouwd zijn uit verschillende modules of componenten en hiervoor flexibiliteit in de assemblage nodig is. Besteed je behalve de assemblage ook de ontwikkeling van je modules of machines aan ons uit? Dan profiteer je van extra snelheid. Wat we namelijk ontwikkeld hebben, bouwen we direct.

Meer over engineering 

Benieuwd wat VDL Industrial Modules voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op