Engineering

Ontwerp, productie en assemblage zijn vanuit de filosofie van VDL Industrial Modules onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kennis en begrip van deze drie elementen is essentieel om concurrerende producten te kunnen ontwikkelen en produceren.

OEM's zijn vanuit de alsmaar veranderende markt continue op zoek naar mogelijkheden om het productportfolio 'sneller, beter en goedkoper' te maken. Technologische en supply chain management innovaties zijn de belangrijkste bouwstenen om continue verbeteren mogelijk te maken. Deze trends dwingen OEM’s zich steeds meer te concentreren en focussen op de core-business.

Core Business van VDL Industrial Modules

Non-core business activiteiten van OEM's zullen in toenemende mate worden uitbesteed bij toeleveranciers die design, productie en assemblage als core business in de markt aanbieden. In plaats van uitbesteden op component niveau, zullen OEM's tevens in toenemende mate gaan samenwerken met specialistische en professionele subcontractors zoals VDL Industrial Modules om complete systemen en hoogwaardige samenstelling en modules uit te besteden inclusief integraal productontwikkeling hiervan.