Engineering voor machinebouw 

Engineering is de eerste en belangrijkste stap in de machinebouw. In deze fase vertalen we namelijk uw idee naar een maakbaar en kostenefficiënt product. Door in het design rekening te houden met de schaalbaarheid van het productieproces kunnen we de seriematige productie snel opstarten of opschalen.

Engineering voor machinebouw in verschillende branches

Ben je actief in één van onderstaande markten? Dan ben je bij VDL Industrial Modules aan het juiste adres. Slimmigheden en vernuftige ideeën zijn kenmerkend voor ons Engineering team, dat betrouwbare, mechatronische modules en machines van hoge kwaliteit ontwikkelt tegen zo laag mogelijke productiekosten. 

Engineering ‘First Time Right’ voor jouw machinebouw

Door de jaren heen hebben we een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd. Onze ontwerpen zijn daardoor vrijwel altijd ‘First Time Right’. Of het nou gaat om het ontwikkelen van nieuwe producten of het optimaliseren van bestaande processen en producten. Door gebruik te maken van bewezen technieken en de laatste innovaties is de kans op fouten tijdens de engineering fase van de machinebouw minimaal, brengt u het product razendsnel op de markt en behoudt u de voorsprong op de concurrentie.

Engineering en machinebouw bij VDL Industrial Modules

Uw vraag is ons vertrekpunt. Ons Engineering team van ervaren, pragmatische en resultaatgerichte professionals, luistert goed naar uw wensen en eisen voor de machinebouw. Specificaties, schetsen en CAD-tekeningen bestuderen we tot in detail. Zodra de tekeningen na een korte doorlooptijd zijn vrijgegeven, starten we met de bouw van de mechatronische module of machine.

Neem contact met ons op

Op zoek naar ervaren engineers voor de bouw van uw mechatronische modules, systemen of machines? 

Laat het volledige proces van engineering tot machinebouw aan ons over, of schakel onze specialisten in voor een deel van het proces.