News
Samenwerking met VitalFluid vastgelegd
Het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst op 01-07-2021

Samenwerking met VitalFluid vastgelegd

12 July 2021

VDL Industrial Modules is verheugd de nieuwe samenwerking aan te kondigen met VitalFluid. Deze samenwerking zal resulteren in grootschalige productie van natuurlijke stikstofapparaten ontwikkeld door VitalFluid.

Op 1 juli 2021 hebben VitalFluid en VDL Industrial Modules een samenwerkingsovereenkomst voor de lange termijn getekend voor de productie van de doorontwikkelde natuurlijke stikstofmachines. VitalFluid staat aan de vooravond van de introductie van grootschalige natuurlijke stikstofmachines, ontwikkeld om te worden geïnstalleerd in commerciële kassen om stikstof te leveren voor zowel biologische als gewone teelt. Voor VitalFluid is VDL Industrial Modules de ideale partner voor het sourcen, produceren, assembleren en testen van de hightech plasmamachines.

VDL Industrial Modules vindt in VitalFluid een potentiële scale-up met toekomstige duurzame technologie, klaar om haar positie in verschillende toepassingen zoals landbouw, medische en oppervlaktereiniging te versterken.

De apparaten die bij VDL Industrial Modules worden gebouwd, produceren ‘lightning in a box’. Deze technologie is een kopie van bliksem, waardoor natuurlijke stikstof wordt opgelost in water. Dit water kan worden gebruikt als een belangrijke voedingsstof in de landbouw.

Zowel VitalFluid als VDL Industrial Modules zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een solide basis zal zijn voor groei en ontwikkeling van de huidige natuurlijke stikstofapparaten en verder zal bijdragen aan de ontwikkeling van het Eindhoven Brainport-gebied.

Back