Nabehandelen

Na het bewerken van RVS of aluminium plaatwerk of verspanen van onderdelen door VDL Industrial Modules, kun je het laten nabehandelen. Dit doen we voor OEM’s in semicon, de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie en bedrijven die actief zijn in healthcare en energietransitie. Met nabehandelingen beschermen we je producten tegen o.a. corrosie en weerssomstandigheden of zorgen we voor een stijlvol design.  

Nabehandelingen bij VDL Industrial Modules

Het hele productieproces van je mechatronische module of machine kun je aan ons overlaten. Van engineering tot assemblage en alles daartussenin. Zo ook nabehandelingen als lakken, poedercoaten en verzinken, waarbij we je producten van een beschermende laag voorzien. 

Dit doen we niet zelf, maar besteden we uit aan één van onze selectief gekozen partners. Hierdoor zijn we zeker van hoge kwaliteit en (lever)betrouwbaarheid. Om beschadigingen tijdens transport te voorkomen zijn we ook nauw betrokken bij het verpakken van je producten. Bovendien verzorgen we het transport zelf.

Neem contact met ons op

Plaatwerk engineers

Bij VDL Industrial Modules zijn we sterk in uitvoering én engineering. Door de jaren heen hebben we namelijk enorm veel kennis en ervaring in plaatwerk opgebouwd. We kennen dan ook elke mogelijkheid en beperking van de productie van plaatwerkconstructies, waaronder het nabehandelen van metaal. Bovendien weet ons enthousiaste team van specialisten alles over jouw markt en de bijbehorende eisen.

Daarom denken we graag met je mee over de beste materiaalkeuze, (optimale volgorde van) bewerkingen en de juiste manier van assembleren. En omdat we geloven dat het altijd beter kan, blijven we zowel het proces als jouw product doorlopend optimaliseren.

Meer over engineering

Meer weten over het nabehandelen van je plaatwerk of onderdelen ?

Neem contact met ons op

Andere plaatbewerkingstechnieken bij VDL Industrial Modules

Behalve voor nabehandelingen kun je bij VDL Industrial Modules ook terecht voor andere plaatbewerkingstechnieken:

Alle bewerkingen verzorgen we in onze eigen fabriek. Hierdoor verkorten we de productietijd en verlagen we je kosten.