Plaatwerk

Bij VDL Industrial Modules verzorgen we constructief plaatwerk voor OEM’s in semicon, voedingsmiddelen en verpakkingen, healthcare en energietransitie. Onze expertise ligt vooral in dunnere, complexe plaatwerkconstructies. Met behulp van ons moderne, geautomatiseerde machinepark produceren we zowel plaatwerkonderdelen als complete samenstellingen voor jouw mechatronische module of machine. 

Plaatwerkbewerking op maat in eigen huis

Je kunt bij ons terecht voor elk onderdeel van je plaatwerkconstructie. We bewerken namelijk alles volledig in eigen huis. Schakel ons vooral in voor RVS en aluminium plaatmateriaal tot 5 mm. Daar ligt onze kracht. Omdat we het plaatwerk zelf in-house bewerken zijn we niet afhankelijk van andere partijen. Hierdoor ontvang je jouw product sneller en tegen de hoogste kwaliteit. En dat voor een lagere prijs. 

Plaatbewerkingstechnieken bij VDL Industrial Modules

Toch klop je ook gerust bij ons aan voor andere materialen, diktes of bewerkingen. Want met ons netwerk van exclusief geselecteerde partners kunnen we (vrijwel) alles leveren.

Neem contact met ons op

Kwalitatief plaatwerk

Alleen de allerhoogste kwaliteit is voor ons goed genoeg. Net als voor jou.  Daarom hebben onze plaatwerkconstructies een hoge afwerkingsgraad en zijn ze altijd krasvrij. Bovendien krijgen onze productieprocessen en de kwaliteit van ons werk onze voortdurende aandacht. Of het nou gaat om een grote hoeveelheid verschillende onderdelen in kleine aantallen, of hoge volumes van een enkel product: we blijven continu zoeken naar mogelijkheden om te optimaliseren.

Plaatwerk engineers

Bij VDL Industrial Modules zijn we sterk in uitvoering én engineering. Door de jaren heen hebben we namelijk enorm veel kennis en ervaring in plaatwerk opgebouwd. We kennen dan ook elke mogelijkheid en beperking van de productie van plaatwerkconstructies. Bovendien weet ons enthousiaste team van specialisten alles over jouw markt en de bijbehorende eisen.

Daarom denken we graag met je mee over de beste materiaalkeuze, optimale volgorde van bewerkingen en de juiste manier van assembleren. En omdat we geloven dat het altijd beter kan, blijven we doorlopend optimaliseren.

Zo pakken we dat aan

Specialist in plaatwerk nodig?

Neem contact met ons op