Assemblage

Het integreren en samenbouwen van mechanische, elektronische en pneumatische modules is een van de kerncompetenties van VDL Industrial Modules. De complexiteit van een te bouwen module kan variëren qua technologie, logistiek of mate van uniciteit & diversiteit.

Met ons team van specialisten op het gebied van LEAN manufacturing, kwaliteit en Supply Chain Management wordt in een vroeg stadium de juiste mix tussen automatisering, robotisering en vakmanschap gezocht. 

We zien de laatste jaren een alsmaar toenemende behoefte aan flexibiliteit van onze klanten. Snelle levertijden in combinatie met lage voorraden en kleine aanmaak series worden door VDL Industrial Modules georganiseerd middels integrale supply chain management organisatie. Er wordt geproduceerd volgens "Assemble to Order" of "Manufacture to Order" concept afhankelijk van klantwens en markt dynamiek.

Het bouwen van modules wordt verzorgd door goed getrainde assemblagemedewerkers en vindt plaats aan de hand van bouwboeken op de werkplek inclusief controlelijsten en registratie van alle handelingen. Dit alles om te kunnen garanderen dat de geproduceerde kwaliteit 100% voldoet aan de verwachtingen van de klant.

VDL Industrial Modules heeft vijf assemblagehallen waar modules worden samengebouwd en getest:

  • Mechatronica Assemblage
  • Mechanische Assemblage
  • Elektro Assemblage
  • Micro Assemblage
  • Cleanroom Assemblage

In een kennismakingsgesprek kunnen we onderzoeken hoe wij u van dienst kunnen zijn. U neem dan contact op met info@vdlindustrialmodules.nl of bel naar +31 (0) 492 50 58 00.